Mutfak: Türk
Süre: 20-40 dk.
Malzemeler
400 gr. kiyma
1 adet sogan
2 dis sarmisak
2 dilim ekmek içi
1/2 demet maydanoz
1 çorba kasigi margarin
8 adet biber
Tuz
Karabiber
Kimyon
Yapılışı
Kiymayi derin bir kaba alin. Sogani rendeleyin. Sarmisagi havanda dövün. Islatip suyunu siktiginiz ekmek içi, tuz, karabiber, kimyonla beraber kiymaya ekleyin. Margarini, ince kiyilmis maydanozu da katin. Iyice yogurun. Daha sonra sislere geçirin. Biberleri de ayni sekilde sislere takin. Izgarada kizartin. Afiyet Olsun.
11 Mart 2013 Pazartesi
Şiş Köfte
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederiz.