31 Mart 2013 Pazar

Ançuez Soslu Hindi



Mutfak: Diğer
Süre: 20-40 dk.

Malzemeler
1 havuç
1 sap kereviz
1 sogan
1 çorba kasigi elma sirkesi
500 gr taze hindi gögüs eti
1 yumurta
3 ançüez filetosu
3-4 dal maydanoz
Zeytinyagi
Tuz
Karabiber

Yapılışı
Tencerede bol miktarda su kaynatin, dogranmis havuç, kereviz, sogan ve sirkeyi ekleyin. Bir kaç dakika daha kaynatip hindiyi ilave edin. Kisik ateste 45 dakika kadar pisirin.Soguyunca suyunu süzüp çorba için ayirin. Kati pismis yumurtayi dograyin. Önceden 1-2 dakika suda bekletilmis ançüez, yumurta, maydanoz, sirke, tuz, karabiber ve zeytinyagini blendardan geçirerek krema haline getirin. Hindiyi dilimleyin ve sos ekleyerek servis yapin. Afiyet Olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.