11 Mart 2013 Pazartesi

Mantarlı Pilav


Mutfak: Türk
Süre: 20-40 dk.

Malzemeler
1 Adet Sogan
1 Yemek Kasigi Sivi Yag
100 gr. Pirinç (1/2 su bardagi)
400 gr. Mantar
1+1/2 Su Bardagi Et Suyu
2 Yemek Kasigi Kasar Peyniri (rendelenmis)
Kiyilmis Maydanoz

Yapılışı
Sogani kiyin, sivi yagda pembelestirin. Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin.Mantarlari ince ince dograyin. Et suyu ile pirince ilave agzini kapatin. Pilavi 20 dakika kisik ateste pisirin. Tuz, karabiber ile tatlandirin. Üzerine peynir ve maydanoz serpistiripservis yapin. Afiyet Olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.