4 Şubat 2013 Pazartesi

Çerkes Çorbası


Malzemeler:
5,5 su bardağı tavuk suyu, 1 fincan buğday, 1 fincan mısır, 2 baş orta boy soğan, biraz tavuk eti, 2 kaşık sıvı yağ.

Yapılışı:
- Mısır ve buğday akşamdan bol suya yatırılır ve iyice kabarana kadar bekletilir.
- 2 kaşık yağ derin bir tencerede eritilir.
- 2 baş soğan ince ince tencerenin içine doğranır, pembeleşinceye kadar karıştırılır.
- 5,5 bardak tavuk suyu tencereye boşaltılır.
- Buğday ile mısır tencereye ilave edilir.
- Tavuk eti küçük parçalar halinde tencereye didilir.
- İyice pişirildikten sonra kuru nane ve limon ile servis edilir.

Adım adım kolay tarifler için bizi izlemeye devam edin.
Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.