Mutfak: Türk
Süre: 20-40 dk.
Malzemeler
1 Adet Sogan
1 Yemek Kasigi Sivi Yag
100 gr. Pirinç (1/2 su bardagi)
400 gr. Mantar
1+1/2 Su Bardagi Et Suyu
2 Yemek Kasigi Kasar Peyniri (rendelenmis)
Kiyilmis Maydanoz
Yapılışı
Sogani kiyin, sivi yagda pembelestirin. Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin.Mantarlari ince ince dograyin. Et suyu ile pirince ilave agzini kapatin. Pilavi 20 dakika kisik ateste pisirin. Tuz, karabiber ile tatlandirin. Üzerine peynir ve maydanoz serpistiripservis yapin. Afiyet Olsun.
11 Mart 2013 Pazartesi
Mantarlı Pilav
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumunuz için teşekkür ederiz.